Gå til innholdet

Treningsspesialisten Mobech og NBF har inngått et samarbeid hvor Mobech blir NBFs leverandør av treningsutstyr og brytesko. Avtalen sikrer at klubber kan kjøpe treningsutstyr til rabaterte priser hos Mobech.

Nettbutikk og butikklokaler i Oslo

Mobech holder til på Bryn i flotte lokaler, og med nye eiere har de også valgt å satse mer på bryting. Både gjennom å selge Asics brytesko, og ved å legge til rette for brytespesifikt treningsutstyr i ”brytehjørnet” i butikken og med egen bryteavdeling på hjemmesiden.

Et brytesamarbeid

Mobech fikk tidligere i år nye eiere, Nils Tveter har gått inn på eiersiden i Mobech sammen med vår egen Stig-Andre Berge. 

”Jeg er stolt og glad for at mitt samarbeid med Nils har gitt meg denne muligheten til å bidra inn mot forbundet, klubbene og landslaget”, sier Stig-Andre Berge.

Treningsutstyr til klubber

Avtalen gir alle klubber mulighet til å kjøpe treningsutstyr til gode priser i nettbutikken eller i butikken på Bryn. Mobech har et stort utvalg av treningsapparater, frivekter og kan tilby alt av utstyr som klubbene trenger i sine treningsrom. I tillegg jobber Mobech med å ta inn mer brytespesifikt treningsutstyr som dukker, bulgarske bagger osv. De fører også Asics brytesko, og kommer til å ha sko tilgjengelig for rask levering til alle utøvere i Norge.

Sko til landslaget

Gjennom avtalen får våre seniorlandslagsutøvere tilgang på Asics brytesko. 

Sjekk ut Mobech sin nettbutikk www.Mobech.no eller ta turen innom i butikken som du finner i Nils Hansens Vei 7 i Oslo.