Gå til innholdet
Lørdag 5. september arrangerte Fredriksten BK hadde en flott sandbryting samling i sitt nyetablerte spesialtilpassede sandbrytingsanlegg.
Det er gledelig for norsk sandbryting at klubben starter målbevist trening for yngre sandbrytere.
Samlingen ble ledet den erfarne sandbryteren Vegard Strøm.

Deltakerne var unge og svært motiverte.

Fotograf: Emely Hansen

Selv om det går mot høst var det full trykk på samlingen. Mange er klare for å delta på sandbrytingsrettede treninger gjennom vinteren får å være klar til neste vår. Klubbtrenerne Tore Karlsen og Kristian Slaaen var fulle av lovord for Vegard Strøms innsats for å instrurere og motivere de unge sandbryterne.  Det er all grunn til å glede seg også for andre i ta Haldens flotte sandbrytingsarena i bruk, om vi så må vente til 2021.

Dette sa Vegard Strøm:
«Videre er planen å kjøre jevnlige treninger (hver 3. uke, inne, i vinterhalvdelen og hver 2. uke, ute når været tillater det.
Vi får se hvordan ting utvikler seg i forhold til Covid, men tanken er å invitere Østfold klubbene med på dette. Har alt kontaktet diverse for å sjekke interessen og tror nok at vi skal klare å samle en fin gjeng. Håper også å få til et par samlinger som blir åpen for alle, men da kommer jeg nok til å trenge hjelp, men sånt kan vi finne ut av senere».

Fotograf: Emely Hansen