Gå til innholdet

Nå er det snart senior NM på Lambertseter (lørdag 13 november).
Invitasjonen ligger her:
Senior NM 2021

Det er ganske fullt på hotellene i Oslo, men vi har fått satt av en del rom på Thon Hotell Vika Atrium https://www.thonhotels.no/hoteller/norge/oslo/thon-hotel-vika-atrium/

Oppgi at dere skal på NM  og benytt kode: THC1468. Denne koden kan også benyttes på alle andre Thon Hotell. Da kan dere søke opp ulike hotell i Oslo om dere vil, og velge den rimeligste prisen. På mange hotell vil det være deres avtalepris, men dere kan benytte seg av webdeal etc med de restriksjonene som kommer med det.

Vi jobber sammen med arrangør for å ha en bankett lørdag kveld (sannsynligvis på Thon Hotell Vika Atrium). Banketten vil da inneholde en tre retters middag, samt noe underholdning og prisutdelinger. NBF har valgt å subsidiere denne banketten, men må ta inn en egenandel på kr 300 per person. Denne egenandelen faktureres klubbene. Vi MÅ vite antallet personer som skal delta og ber dere klubbvis å melde på deltagere til banketten til bryteforbundet@nif.idrett.no. En kan ikke forvente plass på banketten om en ikke er meldt på. Frist for påmelding er mandag 8 november kl 1200.