Gå til innholdet

Hvem er Ambera, og hvilke fordeler tilbyr de landets bryteklubber?

Ambera skal skape fremtidens boform: Boliger med fellesskap. Boligprosjektene legger til rette for å leve et sosialt og aktivt liv, og er inspirert fra vellykkede Active Adult Communities i USA.

Ambera kan tilby landets brytere et gratis medlemskap i Ambera. Et medlemskap gir tilgang til alle Amberas aktivitetssentre og fellesfasiliteter i inn- og utland, og det krever ikke at man kjøper bolig. Men skulle noen av medlemmene i den lokale bryteklubben kjøpe en bolig i et Ambera-prosjekt, vil et betydelig beløp doneres tilbake til den respektive klubbens viktige satsningsområder.

Det som skiller Amberas prosjekter fra andre er at de tilbyr ikke bare en bolig, men en livsstil. Det sosiale konseptet er kjernen i Ambera – et stort, betjent aktivitetssenter for alle beboere, med muligheter for all verdens av sosiale arenaer og aktiviteter!

Les mer her: Bryteforbundet og Ambera v2