Gå til innholdet
U18 EM går av stabelen i Renes, Sveits 12. november. 12 utøvere fra 6 forskjellige klubber som har vist sin interesse gis tilbud om å representere Norge og Sumolandslaget:

U18 menn:

Oliver Bergheim (60kg)

Vetle Gunheim-Hatland (60kg)

Sander Bergheim (70kg)

Leon Holst (70kg)

Lmar Faizi (80kg og åpen)

Sander Valle (80kg)

Maicol Timraz-Olsen (90kg)

Eirik Berge (90kg)

Snorre Storm-Mathisen (åpen)

Valdemar Haraldsen (100kg)

U18 kvinner:

Malin Dorsey (65kg)

Angelica Støtzer-Karlsen (65kg)

 

Trenere:

Sigmund Røtnes Widerberg

Ramona Eriksen

 

Vi minner om at utøvere født i 2008 må reise med forelder, utøvere født i 2007 og 2006 må reise med forelder/trener/ledsager, og utøvere født i 2005 anbefales å reise med ledsager.
På Sumolandslaget betaler alle utøvere og medfølgende for reisekostnader selv, inkludert fly tur-retur Oslo-Genéve og overnatting. Om dette finansieres av utøver, foreldre, klubb, eller på en annen måte, er opp til utøverne å avklare.
Utdypende informasjon vil bli gitt til utøverne og deres respektive trenere/ledere/foreldre snarlig.
Alle som lurer på noe vedrørende dette kan ta kontakt med Sigmund Røtnes Widerberg per facebook messenger (helst), SMS til 91817968, eller epost til sigmundwiderberg@hotmail.no
Om laget har hovedtrener Sigmund følgende å si:
«Vi stiller med et sterkt lag her. Flere av utøverne har erfaring fra internasjonale mesterskap og turneringer av året, og har alt høstet medaljer. Det lover veldig godt. Av de nye rekruttene våre er det flere brytere representert med mye talent og svært gode fysiske forutsetninger. Utfordringen for de som har dette som første møte med internasjonal sumo blir å tilpasse teknikken og brytestilen sin til å passe med sumobrytingens særegenheter. Det har jeg all tro på at vi kommer til å få til. Jeg er også veldig fornøyd med å ha med Ramona Eriksen som resurs på trenerfornten. Hun har masse erfaring og teknikk å bidra med, særlig for utøverne i de lavere vektklassene, og det er godt å kunne fordele trenerarbeidet på flere på konkuransedagen. Uansett sportslige resultater skal dette bli et morsomt mesterskap for alle involverte, og jeg er sikker på at alle kommer til å sitte igjen med en følelse av at dette var en god tur og en positiv opplevelse. På Sumolandslaget, er det det viktigste.»