Gå til innholdet

Den andre av fire europacuper (inkludert EM) gikk av stabelen i byen Suwalki i Polen.

Norge hadde denne gang med en deltaker. Resten av landslaget var opptatt på annet hold, inkludert i sumosamling i Vardø. Vår ene deltaker hevde seg godt og karte sølv etter kamp mot utøvere fra Polen og Ukraina.

Kampen om sølv gikk mot Pauline Martyka fra Polen. Pernille åpnet etter plan, var klart sterkest og hadde motstanderen under kontroll helt til hun fikk presset henne ut av ringen. Kampen om gullet gikk mot Tatiana Sokha fra Ukraina. Pernille startet raskt, men motstanderen fikk beveget seg litt til siden og fikk dereter grep på Pernille fra siden. Pernille kom ut av dette og bryterne strevde begge med å få et godt grep. Sokha fikk best og vant til slutt ved at Pernille traff bakken først utenfor ringen.