Gå til innholdet

I morgen er det klart for første norske deltager i årets U 23 VM. Mesterskapet går av stabelen i Budapest, Ungarn. Totalt er det 4 norske brytere som skal i aksjon frem til og med søndag.

Det norske laget består i år av 4 utøvere fordelt over 1 utøver fristil damer og 3 utøvere gresk-romersk bryting for herrer.

Det er først klart for vår eneste kvinnelige deltager som skal i ilden i morgen. Ramona Eriksen fra AK-54 Vardø deltar i 50 kgs klassen.

Konkurranseformatet er over to dager, slik at man bryter til og med semifinaler på dag 1, og så er det rekvalifisering og finaler på dag 2.

Neste norske som skal i aksjon er Per Anders Kure fra National. Sarpsborgbryteren deltar i 77 kg. Han skal i aksjon på fredag og lørdag.

På lørdag begynner de to siste norskeutøverne i årets mesterskap. Det er i 67 kg Morten Thoresen fra Bodø Bryteklubb og Sebastian Aak fra Kolbotn Bryteklubb. Sebastian deltar i 72 kg- klassen.

Den norske troppen består i tillegg av trenerne Lotta Andersson, Fritz Aanes og Petter Karlsen.

Arrangørens hjemmeside med livestream: https://unitedworldwrestling.org/event/u23-senior-world-championships?tab=results

Oversikt resultater og kamplister: https://arena.unitedworldwrestling.org/sport-event/show/9901c34b-f801-11e9-9d73-020f14733af0/live