Gå til innholdet
Da var julesamlingen 2020 over med flott innsats av alle deltakere. Det deltok jenter fra Mehamn i nord til Notodden i Sør med 20 landslagsjenter U17 og U20. Vi hadde også noen ekstra sparringspartnere av gutter som bryter fristil og gir litt ekstra bredde særlig i de lettere vektene. Første trening var fredag kveld kl 18.00-21.00 med mye sparring og 30 min styrke tilslutt. God lapskaus laget av BK Atlas sin damegruppe avsluttet kvelden. Lørdag morgen startet vi med brytetrening kl 08.00-10.30 med hovedfokus på parterre videreføring etter benangrep i tillegg til situasjonskamper.
Så lunsj og litt hvile før 6 jenter hadde styrketeknikk med OLT Øst som vi har et flott samarbeid med på våre jenter U17 gjennom et prosjekt med Sparebankstiftelsen og OLT.  Resten hadde bakkeløp med partner. Til middag var det Tacos før jentene fikk noen timer hvile på madrassene i lillesalen i BK Atlas sine lokaler. Kl 18.00-20.30 var dagens siste bryteøkt med fortsatt fokus på parterre videreføring etter benangrep i tillegg 10 x 3 min kamper og litt styrke tilslutt. Til tross for svært høy belastning  var det svært godt humør både på trening og i mellom. Jentene oppmuntret hverandre under trening til å stå på noe som viser at denne gjengen har et sterkt samhold og gruppetilhørighet. Søndag morgen kl 09.00-11.15 var parterre-teknikk og kamper fokuset. Så tilslutt kl 13.30-15.00 var hovedfokuset brytesirkelen  som er 2 x 3 min hard jobb. Dette var nok den hardeste nasjonale samlingen vi har gjennomført på U17 og jeg er svært imponert over det nivået jentene som lag er kommet på. Gratulerer jenter med flott laginnsats jenter. Det er 11  U17- jenter som skal til Klippan Lady Open 17.januar 2020 som er neste oppgave for disse jentene. Det blir mange spennende kamper. Dere som har mulighet kom gjerne å støtt jentene under stevnet eller følg oss på streamingen. Ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år. Med vennlig hilsen Gudrun Høie