Gå til innholdet

I helgen har Klippan Lady Open blitt gjennomført i Klippan i Sverige. Norge har stilt med en stor tropp bestående av både kadetter, junior og senior. Junior utøverne har deltatt i seniorklassen. Beste norske ble Grace Bullen som vant alle sine kamper og tok gull. Grace ble også kåret til stevnes beste bryter.

Stevnet startet fredag med kadett som fortsatte på lørdag, hvor også senior begynte. Før det på søndag var finalekamper for senior.

Stevnet er en god erfaring å ha med seg for kadettene hvor de får møte utøvere fra mange nasjoner. Fra i dag (mandag) er det samling for alle frem til onsdag.

Resultater senior:

Grace Bullen 1. plass, Iselin Solheim 3. plass, Othelie Høie 4. plass, Silje Kippernes 7. plass, Sofia Aak 8. plass og Ramona Eriksen 9. plass.

Resultater kadett:

Elena Reinholtsen 2. plass, Daniella Galetto 2. plass, Hedda Ophaug 3. plass, Synne Eriksen 4. plass, Jannicke Strømnes 4. plass, Anne Svarstad 4. plass, Viktoria Øverby 6. plass, Tea Baglo Holten 7. plass og Frida Rasmussen 8. plass