Gå til innholdet

Det fortsettes å levere gode prestasjoner i Roma, under EM i bryting. Iselin Solheim fra Snøgg startet dagen med å vinne sine to rekvalifiseringskamper og i kveld vant hun bronsefinalen og sikret seg enda en internasjonal medalje. Grace Bullen har tatt seg hele veien til finale som går i morgen kveld. 

I går tapte bryteren fra Notodden sin åpningskamp i EM. Men når hennes overkvinne tok seg til finalen, ga det Iselin en ny mulighet. Iselin har i dag møtt de to andre utøverne som ble slått av russiske Bukina. Først i dag møtte Iselin Saenko fra Moldovia. Iselin gikk ut og styrte kampen, og ledet på poeng da hun la Saenko på fall, og vinner direkte. I siste hinder før bronsefinalen møtte hun Aliyeva fra Azerbajian. Iselin tok også her ledelsen. Hennes motstander klarte å ta innpå, men igjen vender Iselin situasjonen og legger også Aliyeva på fall.

Bronsefinalen mot Marzaliuk fra Hviterussland, ble en tøff og jevn kamp som Iselin til slutt vinner på stillingen 6-6.

Grace Bullen tok seg til semifinale etter en rask seier på fall mot Kolesnik fra Azerbajian. I semifinalen møtte Grace Kurachkina fra Hviterussland. Grace vinner kampen 2-0 og sikret seg plass i EM finalen.

Silje Kippernes fra Braatt IL, vant sin første kamp 10-0 over Ettaki fra Italia. I kvartfinalen ble det tap mot Blaszka fra Nederland på fall. Nederlenderen tok seg til finalen så Silje skal ut i rekval i morgen.

foto: Bildbyrån

foto: Bildbyrån