Gå til innholdet

I helgen har også våre yngre utøvere vært i aksjon. Snøgg har arrangert landskamp for kadett, med tilhørende treningssamling.

På lørdag ettermiddag var det landskamp. For jentene var det Sverige, Russland og Norge, mens det for guttene var Sverige, Finland og Norge.

Her kommer en kort rapport fra trenerene.

Kadet jenter: Snøgg stod for et flott arrangement i helgen med landskamp U18 for jenter med 3 lag som var Russland, Sverige og Norge. Det var 11 vekter. Jentene som deltok fra Norge var Hedda Ophaug, Kolbotn, Anne Svarstad, Snøgg Bryting, Lone Nordheim, Tromsø BK, Jannicke Strømnes, National IL, Hedda Kvåle, Skedsmo BK, Othelie Høie, BK Atlas Fredrikstad, Tea Baglo Holten, Bodø BK, Viktoria Øverby, Skedsmo BK, Elena Reinholtsen, Skedsmo BK, Ingrid Skard, Oslo BK og Synne Eriksen, Snøgg Bryting. Det var svært mange spennende kamper særlig mellom Sverige og Norge var det spennende hvor det før siste kamp stod 5:5, men Sverige ble for sterk i 73kg og Sverige vant 6:5 over Norge. Men her var det stor fremgang å se på mange av jentene. Jeg er utrolig stolt av å få være en del av dette flotte laget. Ser at flere av jentene nå jobber målbevisst hjemme på teknikker og områder de ønsker å bli bedre på, i tillegg er jentene en sammensveiset gjeng som støtter hverandre i tykt og tynt. Mot Russland visste vi det ville bli tøft, de har et høyere nivå i ung alder enn Norge og tar på kontinentalmesterskapet medaljer i de fleste vekter. Men jentene fikk kjenne på europatoppnivå i U18. Den eneste seieren kom med Othelie Høie i 57kg. Det å få trene med disse jentene på treningssamlingen gir stor inspirasjon til videre satsning. Igjen tusen takk til Snøgg Bryting som stod for dette flotte arrangementet. Takk for en flott helg.

kadett gutter:

For 2 året på rad så arrangerte Snøgg en landskamp for ungdom, og Norge hadde Finland og Sverige som motstandere. Norges lag var: 45 Noah Normann Narvik, 50 Lasse Lundby Sp 09, 55 Christoffer Andresen Halden, 60 Kasper Øverby Skedsmo, 63 Sander Handeland Urædd, 65 Lars sander Eriksen Snøgg, 67 Marius Dalsbotn Kolbotn, 70 Benjamin Hansen Fauske, 75 Henrik Kran Skedsmo og 80 Victor Asak OBK

Det var felles trening på fredag kveld, lørdag og søndag morgen. Resultatmessig så ble det 5-5 både mot Sverige og Finland og med det så be det totalt en 2 plass, der Finland vant og Sverige ble nr 3. Guttene kjempet bra, og det var godt å se at alle guttene hadde rett innstilling under hele lagkampen. Det virker som at flere av de Norske utøvere har hevet seg, og det lover bra foran en spennede sesong. Nå der det NM som står for tur, der det blir samlinger og uttak til Nordisk, der flere gutter vil få muligheten. Vil bare takke Snøgg og dere entusiastisk arrangører som tar iniativet og gjennomfører en helg med trening og landskamp. Uten de hadde det ikke vært mulig. Hele helgen var godt planlagt, med overnatting, mat og treninger.