Gå til innholdet

Gitt situasjonen verden er i nå, flytting av OL etc, ser vi det kan være et behov for å oppdatere i forhold til hva som skjer med VM i Oslo 2021.

33 idretter skal arrangere mesterskap i 2021 som blir påvirket av flyttingen av OL. Bryte VM er et av disse mesterskapene. Hva som flyttes, når og hvordan vil bli mer avklart når datoer for OL er satt. Planen til UWW idag, er at det blir et bryte VM i 2021 og at datoer for dette blir liggende slik det er planlagt. Altså første uken av oktober 2021 (uke 40). Det kan være positive og negative konsekvenser for bryte VM ved å arrangere dette samme år som et OL. Dette er ting vi utreder og som vi sammen med UWW må løse.

Slik det er idag, jobber vi derfor ufortrødent videre. Om ikke alt for lenge vil vi begynne å rekruttere frivillig nøkkelpersonell. Deretter vil vi rekruttere de øvrige ca 400 personen som er nødvendig. Vi kommer tilbake til hvordan dette skal gjøres om ikke alt for lenge.