Gå til innholdet

Thon Hotels blir offisiell hotellpartner for Norges Bryteforbund og VM i Oslo neste år. Mesterskapet blir ett av de største idrettsarrangementene på norsk jord noensinne.

Avtalen innebærer at Thon Hotels blir offisiell hotellpartner og ansvarlig for måltider for VM i bryting. Mesterskapet arrangeres i Oslo 2. – 10. oktober 2021.

Rundt 1000 deltakere fra mer enn 100 nasjoner deltar i VM som blir ett av de største idrettsarrangementene på norsk jord noensinne. VM arrangeres på nye Jordal Amfi i Oslo. 15 000 hotellovernattinger og 45 000 måltider planlegges servert på hotellene til deltakerne og støtteapparat.

Thon Hotels blir også ny hotell- og samarbeidspartner for Norges Bryteforbund de tre neste årene.

-Vi er stolte over å inngå denne samarbeidsavtalen og bli en partner av et så stort arrangement som VM i bryting. I tillegg til å ha noen av verdens beste brytere er Norges Bryteforbund opptatt av samfunnsansvar, noe de blant annet viser gjennom sitt integreringsprosjekt, på samme måte som Thon er opptatt av å være en inkluderende arbeidsplass, sier Stian Bergerud, produktansvarlig Sport & SMB i Thon Hotels.

Avtalen med Norges Bryteforbund er treårig, og Thon Hotels utvider dermed sitt omfattende engasjement og støtte til norsk bredde- og toppidrett. Bryteforbundet er sikret klubbtilbud i et langsiktig perspektiv, og får midler til å utvikle brytesporten i Norge på jakt etter nye internasjonale triumfer i tillegg til å utvikle tilbudet til barn og ungdom.

-Denne avtalen er veldig positiv og viktig for oss. Ikke bare inn mot VM, men for utviklingen av hele brytesporten de neste årene. I en tøff tid for hele norsk idrett er det fantastisk å få på plass en avtale med Thon Hotels. Det vitner om ekte samfunnsengasjement, sier generalsekretær Morten Sandnæs i Norges Bryteforbund.