Gå til innholdet

Lotta Andersson, som har jobbet som landslagstrener for Norge siden 2015, har gitt beskjed til NBF at hun ikke forlenger sin kontrakt med forbundet når den går ut til nyttår. Dette betyr at NBF har satt igang arbeidet med å finne Lottas erstatter.

Lotta har hatt ansvaret for jentesatsningen i NBF, og har de siste årene fulgt opp junior og seniorlandslaget. Lotta har vært en viktig brikke i å revitalisere og styrke satsningen på jentebryting i forbundet. 

Vi må få takke Lotta for den utrolige innsatsen hun har lagt ned for norsk bryting. Med sin kunnskap og rolige tilnærming har hun virkelig vært med å løfte bryting for jenter i Norge. VI har mye å takke Lotta for, sier president i NBF Ørjan Wenberg. 

Lotta har gjort en fantastisk jobb i 5 år, med å løfte jentesatsningen. Hun har vært en pådriver for å bedre rammene og forutsetningene for jentebryting, og har en stor ære for det løftet som Norge har hatt, sier Jacob Haug Sportssjef. 

I løpet av kort tid vil NBF legge ut utlysningen for stillingen, slik at vi kan finne Lottas erstatter.