Gå til innholdet

Eren Gjægtvik kommer til å fungere som personlig trener for Felix Baldauf frem mot OL kvalifisering og OL i Tokyo 2021. Eren har frem til nå jobbet som assistent trener for herrene, hatt ansvar for ungdom og junior og jobbet med bredde i NBF.

Personlig trener for Felix

Når stillingen til Eren deles opp ønsket Felix tettere oppfølging fra Eren, og gjennom et samarbeid med Felix og klubben har vi fått til en løsning som gjør at dette lar seg gjøre fremover mot OL kvalifisering. Felix kommer fortsatt til å være en del av landslaget, men vil ha Eren som følger han opp på trening og konkurranser. 

Fortsatt satsning på ungdom og junior

Stillingen som Eren har hatt frem til nå vil deles opp. NBF har vært nødt til å se på organiseringen av alle ressursene våre, og har valgt å dele opp stillingen som Eren har hatt. Vi ser behov for at assistentrollen er tettere på landslaget i Oslo, samt at ungdom og junior best følges opp ved å ha en trener som jobber med dette deltid og ikke kombinert med flere roller i forbundet, sier Ørjan Wenberg president i NBF.

Dette medfører ikke en svekkelse av satsningen på ungdom og junior. Vi ønsker fremover å styrke satsningen, og med denne organiseringen ser vi at vi kan få en mer rendyrket satsning på ungdom og junior. NBF frigjør Eren frem til jul fra sine andre oppgaver slik at han kan jobbe med Felix, og Petter Karlsen vil være den som følger opp ungdom og junior fremover.