Gå til innholdet

Thon Hotels er offisiell VM-partner for VM i Oslo 2021 og tilbyr pakkepriser med hotellopphold og VM-overnattinger til gunstige priser!

VM i bryting 2. – 10. oktober 2021 blir ett av de største idrettsarrangementene i Norge noensinne. Mer enn 1000 deltakere fra 100 nasjoner deltar i VM. Under mesterskapet tilbyr Thon Hotels og Norges Bryteforbund pakkepriser inkludert VM-billetter til Jordal Amfi og overnatting på ett av Thon Hotels sine 16 hoteller i Oslo.

-Vi er stolte over samarbeidet med Norges Bryteforbund og å være en partner av et så stort arrangement som VM i bryting. I tillegg til å ha noen av verdens beste brytere er Norges Bryteforbund opptatt av samfunnsansvar, noe de blant annet viser gjennom sitt integreringsprosjekt, på samme måte som vi i Thon Hotels er opptatt av å være en inkluderende arbeidsplass, sier Stian Bergerud, produktansvarlig Sport & SMB i Thon Hotels.

Les mer om VM-tilbudet og bestill her:

https://www.thonhotels.no/om-thon-hotels/samarbeidspartnere/bryte-vm2021/