Gå til innholdet

Meld deg som frivillig og bli en del av VM i bryting i Oslo i 2021.

VM i bryting arrangeres fra 2. – 10. oktober 2021 på nye Jordal Amfi. Rundt 1000 brytere fra 100 land kommer for å konkurrere i Oslo, og vi trenger din hjelp for å arrangere mesterskapet.

Som frivillig garanterer vi spennende og minnerike opplevelser. Du får en unik erfaring med ett av verdens største idrettsarrangementer. Vi lover spennende oppgaver, nye venner og muligheten til å lære nye ting. Vi trenger frivillige på en rekke områder – klikk deg inn på vårt påmeldingsskjema og les mer!

Spørsmål kan rettes til Sara Alexandra Krüger via e-post: saraalexandra.kruger@nif.idrett.no

Link til skjema: https://sport.mobilise.no/Applicant.aspx?arr=9144748

We are seeking volunteers for the World Championship

 Sign up as a volunteer and become part of the World Wrestling Championships in Oslo in 2021.

The Wrestling World Championships will be held from October 2 – October 10, 2021 at the new Jordal Amfi. Around 1000 wrestlers from 100 countries come to compete in Oslo, and we need your help to arrange the championship.

As a volunteer, we guarantee exciting and memorable experiences. You get a unique experience with one of the world’s largest sporting events. We promise exciting assignments, new friends and the opportunity to learn new things. We need volunteers in several areas – click on our registration form and read more!

Questions can be directed to Sara Alexandra Krüger by email: saraalexandra.kruger@nif.idrett.no

Link to form: https://sport.mobilise.no/Applicant.aspx?arr=9144748&lang=UK