Gå til innholdet

Gutta leverte solide prestasjoner under helgens Thor Master i Nykøbing, Danmark, 2 1/2 uker før VM på hjemmebane. Aldri før har vi levert så gode resultater under denne turneringen sier en strålende fornøyd landslagstrener Aanes til NBF.

Hele 4 gutter tok seg til finalen. Først ut var Morten Thoresen (67 kg), som slo tyske Lazovski 3-1. Håvard Jørgensen (72 kg) tok seg også til finalen mot Sleiva fra Litauen, men valgte å stå over pga en skade. Neste nordmann ut på matta var Exauce Mukubu (77 kg). Han møtte finske Lipasti, men måtte seg seg slått 6-1. Sist ut av de norske på matta i Nykøbing var Oskar Marvik (130 kg), som viste seg finalen verdig og vant kontrollert 2-0 mot finske Mäenpää.

I tillegg så tok Stig-André Berge (63 kg) og Juan Sebastian Aak (72 kg) seg til en bronsefinale, men begge to gikk tapende ut av de kampene.

En veldig bra turneringen for oss totalt sett, hvor vi leverer mange gode prestasjoner. Nå venter en tøff treningsuke på gutta i Danmark, før siste finpuss til VM skal legges hjemme i trygge omgivelser. Gud hvor vi gleder oss!

NBF hadde også to dommere representert under turneringen i Naser Fattahi og Kristina Andersen Ness. Sistnevnte var forøvrig turneringens delegat.