Gå til innholdet

 

Fra venstre: fysioterapeut Jakob Larsen Jørgenvåg, Felix Baldauf, Morten Thoresen, ass. hovedtrener Stig-Andre`Berge (foto Erik Rønstad).

Morten Thoresen (67 kg) og Felix Baldauf (97 kg) deltok torsdag under Yasar Dogu, Vehbi Emre & Hamit Kaplan i Istanbul.

Thoresen var første ute på matta og vant 10-4 over Kirgistan etter å ha ligget under 0-4. I 1/4 finalen slo Thorsen India med 2-1. Dermed ventet Kazakhstan i semifinalen hvor nevnte Thoresen gikk av med en 5-3 seier. I finalen ble Uzbekistan for sterk, og Thoresen må se seg slått med 5-2.

Felix Baldauf tok seg lett videre fra en 1/8 finale, som endte med 8-0 seier over Uzbekistan. I kvartfinalen møtte han Azerbaijan hvor han vant komfortabelt 5-0. I semifinalen havnet Baldauf bakpå fra start og det stod 6-0 i favør av Uzbekistaneren som gikk hele veien til topps i konkurransen. Kampen endte til slutt med 1-7 tap for Baldauf.

Assisterende hovedtrener Stig-André Berge var strålende fornøyd med guttas innsats i Istanbul. Dette viser at vi er på riktig vei og i rute for de kommende ukene og månedene.

Nå venter tøffe treningsuker i både inn- og utland, før gutta reiser til EM i Budapest i slutten av mars.