Gå til innholdet

Norges Bryteforbund vil med dette informere om at NBF har besluttet og tilby Yurie Yoneoka jobben som ny landslagstrener på kvinnesiden. Vi håper Yurie vil være på plass allerede i begynnelsen av juni (vi jobber nå med å få på plass arbeidstillatelsen). Yurie kommer fra den japanske bryteskolen, men har de siste 6 årene studert og jobbet i USA. Hun gleder seg stort til å ta fatt på jobben, og bli kjent med resten av bryte Norge. Kontrakten strekker seg nå i første omgang ut 2024.

Nå skal vi sammen løfte blikket og jobbe strukturert, langsiktig og målrettet inn mot Paris i 2024 og Los Angeles i 2028, og da er vi avhengig av at hele bryte Norge drar i samme retning. Det skal selvsagt være stor takhøyde for tanker og ideer som kan løfte norsk kvinnebryting både på kort og lang sikt.

NBF kommer tilbake med en mer fyldig introduksjon av Yurie etter hvert, men slik ser hun i alle fall ut.

Ytterligere spørsmål kan rettes til sportssjef Erik Rønstad – 40243976