Gå til innholdet

Allsidighetsskjoldet 2020-22

Grunnet Covid-19-pandemiens herjing med sportslige aktiviteter de siste to årene, er alle Bryteforbundets norgesmesterskap for 2020, 2021, og 2022 slått sammen til én plate på NBFs Allsidighetsskjold. Nå går imidlertid kampen om Skjoldets 4. plate mot slutten: det er kun 3 NM igjen for kvinner, og 4 igjen for menn. De fleste av disse norgesmesterskapene går av stabelen under NM-Veka i Skien i uke 25: NM i Håndbak Høyre, NM i Håndbak Venstre, og NM i Sandbryting.

Så for utøvere som ønsker å tilegne seg flere poeng, kan man melde seg på NM i Håndbak (høyre og venstre) her:
(påmeldingslenke) 

Og man kan melde seg på NM i Sandbryting her:
(påmeldingslenke) 

Skjoldet vil bli delt ut under NM Fristil Herrer til høsten, som er siste muligheten for å opptjene poeng. Siden det er 1 flere NM for herrer enn for kvinner, er 1 poeng for herrer verdt 1,2857142856 poeng for kvinner. Allsidighetsskjoldet har 48 plater, og den med best resultater fra Norgesmesterskapene i 2020, 2021, og 2022 får navnet sitt på plate nummer 4. Plate nummer 1 ble vunnet av Joakim Sandberg Rusvik, Plate nummer 2 ble vunnet av Rikke Juell Bugge, og Plate nummer 3 ble igjen vunnet av Joakim Sandberg Rusvik.