Gå til innholdet
Tirsdag 21.3 var det Verdensdagen for Downs syndrom. I den anledning inviterte Norges Bryteforbund og Nordic Blu til Rockesokk-arrangement på brytematta i Bjølsenhallen.

Dagen ble markert med en morsom bryteøkt hvor deltakerne lærte seg noen brytegrep, og brøt sammen med Stig-Andrè Berge, Othelie Høie, Felix Baldauf og Morten Thoresen. Avslutningsvis ble det pizza og brus sammen med de foresatte. Det var utrolig gøy å se alle som rocket sokkene sammen på brytematta, og brytegleden vi opplevde. NRK var til stede, og har også laget en reportasje fra markeringen. Denne kan sees her: Historisk brytetilbud for alle

Har du lyst til å bli med og bryte? Sportsklubben av 1909 tilbyr parabryting i Bjølsenhallen, Oslo på lørdager fra kl. 12:00 til 13:00. Tilbudet er åpent for alle barn og unge med en funksjonsnedsettelse. Neste trening er lørdag 1. april. Dersom du har noen spørsmål, ta kontakt med hovedtrener for partiet Hans Kristian Løkvoll på Hklokvoll@bryting.no eller parakonsulent Emilie Kristiansen på emilie.kristiansen@nif.idrett.no.

Takk til alle som deltok på markeringen, Nordic Blu som hovedsponsor og Sportsklubben av 1909 som stilte med lokalet!

Les mer om Rockesokk og Verdensdagen for Downs syndrom her.