Gå til innholdet

Oppfølging av nyheten fra mandag og informasjon om vår omrokkering på trenerkabalen.

Vi ønsker alle sammen til enhver tid å utvikle norsk bryting. Selv om vi er på riktig vei vil vi likevel å gjøre tiltak for enda brattere utviklingskurve for utøverne. Sentraliseringen har, når de ikke er ute på reise, daglige økter i Oslo. Fra og med 8.august ønskes alle ungdoms- og juniorbrytere/U23 for herrer på landslagsnivå født i år 2006 og eldre velkommen til trening. Tilbudet gjelder i første omgang 2 ganger i uken for en myk oppstart og tilvenning av treningshverdagen (tirsdag og torsdag).

Målet med dette prosjektet er å gjøre overgangen fra ungdom til junior og junior til U23 så flytende som mulig. Det er ingen tvil om at nivåendringene mellom alderstrinnene er store, og her har vi, som mange andre, en jobb å gjøre. Vi ønsker også å komme i tettere dialog med brytere og trenere gjennom å åpne opp sentraliseringen to ganger i uken.

I tillegg til tilbudet over skal det hver måned legges ut en månedsplan. Planene er til inspirasjon for klubber i Norge og fungerer som et tilbud. De vil være relativt detaljerte, men åpne nok så klubbtrenere får implementert ønskelig innhold. Vi håper dette kan være med til å inspirere klubbtrenere, men i like høy grad være grunnlaget til enda tettere dialog mellom klubbtrenere og landslagstrenere.

I tillegg følger kalender for U/Jr ut 2023 og innkalling til åpen samling i august. Alle dokumentene ligger på våre nettsider Innkallinger til landslagsoppdrag – Norges Bryteforbund (bryting.no) Bla ned til ungdom og junior, så ligger de der.

Vi ønsker å holde et informasjonsmøte 9.august kl 20.00 via Teams (se lenke til møtet under) der vi gjennomgår kalenderen for år 2023, de “åpne” sentraliseringsdagene samt å skumme gjennom månedsplanen. Skal det være noen spørsmål til de nye tiltakene vil det være mulig å stille dette i slutten av møtet.

Microsoft Teams-møte

Bli med fra datamaskinen, mobilappen eller romenheten

Klikk her for å bli med i møtet

Møte-ID: 347 842 463 841
Passord: 9yzG43

Last nedTeams | Join on the web

Eller ring inn (bare lyd)

+47 21 40 20 73,,50947782#   Norway, Oslo

Telefonkonferanse-ID: 509 477 82#

Finn et lokalt nummer | Tilbakestill PIN-kode

Finn ut mer | Møtealternativer