Gå til innholdet

Hvis du vurderer å kombinere satsing med videregående skole bør du sjekke ut Wang Toppidrett.

Norges Bryteforbund har sammen med de andre kampidrettsforbundene samarbeidsavtale med Wang Toppidrett. Til sammen er områdene Oslo, Fredrikstad, Tønsberg og Stavanger dekket gjennom dette samarbeidet og skolene har et solid kampidrettstilbud.

Hovedfokus for kampidrett ved Wang er å skape en kompetent og selvreflekterende seniorutøver i samarbeid med klubb og forbund. På treningene legges det vekt på kampidrettsrelevant basistrening, som styrke, hurtighet, bevegelighet, koordinasjon og kondisjon. På Wang ønsker de å utvikle den totale forståelsen for hva som kreves for å bli en toppidrettsutøver.

WANG Toppidrett tilbyr en helhetlig oppfølging av skole og idrett i et godt treningsmiljø, med kvalifiserte trenere og gode treningsfasiliteter som gir de beste muligheter til å utvikle seg ikke bare som kampidrettsutøver, men også toppidrettsutøver.

Et toppidrettstilbud til elever på videregående skole er en viktig del av Norges Bryteforbunds strategi for å utvikle topp seniorutøvere for landslaget. Undervisning og instruksjon er derfor lagt opp i samarbeid med Norges Bryteforbund og i tråd med vår utviklingsfilosofi.

Høres dette ut som noe for deg?

Ta gjerne kontakt med Bryteforbundet om du vil vite mer! Søknadsfristen er 1. mars.

Du finner også mer informasjon på Wang.no og Bryting.no