Gå til innholdet

U23-laget bestod av Mirijam Lindås Hansen, Lørenskog BK, Ingrid Skard, OBK og Felicitas Domajeva, OBK siden Marion Bye ikke kom seg til Oslo grunnet storm i Tromsø.

Det deltok 17 nasjoner på Flatz Open i Østerrike som er et rent fristilsstevne for kvinner og menn. Mirijam stilte på sitt første internasjonale stevne i 62 kg. Hun slapp kval-kamp og gikk rett i 1/4-finale mot GBR hvor hun vinner 10-0.
Neste er semifinale mot GER som Mirijam vinner etter smart taktisk bryting mot en fysisk sterkere bryter.
Klar for finale mot ESP som er en sterk senior som deltar på EM og VM senior for ESP. Mirijam gikk uredd inn i finalen ble med på en nedriving og 3 x ruller hvor det var 8-0 til ESP. Mirijam forsøkte benangrep, ESP forsvarte benangrep og ble mesterlig kontret med armklemme hvorpå Mirijam vinner på fall. Gull i sin første senior-turnering.
I 65 kg deltok Ingrid som startet med en 10-0 seier mot CZE, så et falltap mot POL, før nok en sterk seier 9-8 mot POL og et falltap mot NED som tilslutt gav bronsemedalje.
I 55 kg hadde vi Felicitas som startet med tap mot ITA, fortsatte med seier 5-4 mot FRA, så et surt tap 4-4 i siste 4 sek i semifinalen mot POL og vinner bronsefinalen 11-4 mot GER.

Totalt av 11 kamper på 3 utøvere med seier i 7 er vi godt fornøyd med årets sesongstart. Mia Rønninghaug var med som dommer og fikk dømme de fleste kampene i de 10 timene stevne varte. Totalt et flott stevne med sterke norske resultater. Trener: Gudrun Høie