Gå til innholdet
I går, torsdag 21.03, var det Verdensdagen for Downs syndrom. I den anledning inviterte Norges Bryteforbund og Nordic Blu barn og unge med utviklingshemming til Rockesokk-markering i Bjølsenhallen. 

Dagen ble markert med en morsom bryteøkt sammen med Stig-Andrè Berge, Morten Thoresen, Exauce Mukubu, Håvard Jørgensen og Felix Baldauf. Markeringen inneholdt en velkomst med utdeling av t-skjorter, før deltakerne prøvde ulike elementer i bryting og lærte seg noen brytegrep. Avslutningsvis ble det pizza og brus sammen med foresatte. Det var utrolig gøy å se alle som rocket sokkene sammen på brytematta, og brytegleden vi opplevde.

Vi ønsker å takke alle som deltok på markeringen sammen med oss, Nordic Blu som hovedsponsor og Sportsklubben av 1909 som stilte med lokaler!

Les mer om Rockesokk og Verdensdagen for Downs syndrom her.

Er du interessert i å starte med parabryting? Les mer om våre tilbud her, eller ta kontakt med vår parakonsulent, Emilie Kristiansen, på e-post: emilie.kristiansen(a)nif.idrett.no eller tlf.: +47 478 10 904

Trykk på et bilde eller bla i galleriet under for å se bilder fra markeringen: