Gå til innholdet
I helgen deltok U17 jentene på Nordisk mesterskap i Helsingborg Sverige🇳🇴
Norge stilte med 10 jenter og henter hjem 1 gull, 2 sølv og 2 bronse🏆🇳🇴

 

 

Daniella Beky tar GULL i 46 kg, med totalt 3 deltagere. Daniella vinner første kamp 7-0 på fall mot Sverige. I andre kamp vinner hun 4-4 på fall mot Finland. Daniella viser at hun igjen er tilbake til å levere god tekniske og taktiske kamper. Gratulerer som Nordisk mester🇳🇴🥇

Liv Sandvik – Kleppestø tar SØLV i 57 kg (totalt 8 deltagere) etter seier 6-2 i første kamp mot Finland. I andre kamp møter Liv Danske Frida Christiansen der hun vinner 5-5. Finalen taper Liv 4-3 på fall da hun fortsatt er litt lett i den nye vekten sin. Gratulerer med sølv🥈
Ida Mykle vinner bronse i 61 kg med totalt 5 deltagere. I første kamp vinner hun teknisk 10-0 mot lagvenninne Iben Lekhal. I andre og tredje kamp blir det dessverre tap 12-2 og 10-0 mot to svenske jenter. I siste kamp, avgjørende for bronsemedaljen, vinner hun 8-1 mot Finland. Ida har hatt en strålende sesong, men en skade siste tiden gjør at det ikke blir topp resultat. Gratulerer med bronse🥉
Tessa Samsonsen vinner også bronse i 65 kg med totalt 4 deltagere. I første kamp taper Tessa knepent mot Sverige 7-5. I andre kamp vinner hun 10-1 på fall mot Finland. I tredje og siste kamp møter hun igjen Sverige som blir litt for sterk og taper 8-2 på fall. Gratulerer med bronse🥉
Førsteårs Kari Bjerge får bare en kamp og møter en erfaren svenske som dessverre blir for sterk i år.  Gratulerer med sølv🥈
Iben Lekhal får et tungt mesterskap og taper desverre sine kamper i 61 kg.
Aida Lachinova og Mina Hansen stilte begge i 49 kg med 7 deltagere. Det ble desverre to tap på Aida i pulja og ingen ytterligere kamper. Aida ender tilslutt på en 6.plass.
Mina var i motsatt pulje i samme vekt og vinner første kamp 4-4 mot Finland. I andre kamp blir svensken for tøff og hun taper teknisk 0-10 mot. I bronsefinalen blir Sally fra Sverige også for sterk og det ender med tap. Mina tar 4.plassen i vekta.
Emma Lauritsen deltar i 53 kg der det var 9 deltagere. I første kamp taper hun 6-0 mot Finland. Andre kamp vinner Emma 4-6 på fall mot Litauen. I tredje kamp taper hun 7-0 mot Finland.
Tilia Vangstein deltar også i 57 kg og ender på en 7.plass i vekta. Tilia taper desverre sine kamper mot Danmark og Finland 12-2 og 6-3.