Gå til innholdet

Trenerkurset i regi UWW den 24-28 Juni på Lambertseter, Oslo, nærmer seg.

Her ligger en tentativ plan

 

» Vi har vært heldige å mottatt midler fra Olympic solidarity til 20 av våre kursdeltagere.
Disse kan subsidieres for inntil kr 3 800,- hver.
Dette er øremerket overnatting, lokal transport og mat og k
vitteringene må fremlegges til Olympic solidarity. 

Her er det førstemann til mølla prinsippet, så det anbefales å melde seg snarest.
Påmelding gjøres via mail: Jon.isaksen@nif.idrett.no   


 

Kurset er: UWW Nivå 2 kurs – Innføring i treningsplanlegging

Kursholder er Mohamed Abdelfattah (EGY). Han er tidligere GR-bryter for EGY, men har vært trener i USA i flere år.

Dette kurset omhandler tematikk som om å gi de beste forutsetningene for utøverne sine i den ofte begrensede tiden en trener har med sine utøvere. En viktig ferdighet for trenere er evnen til å planlegge effektive økter. Dette kurset vil gi en grunnleggende forståelse av hvordan man lager treningsplaner. Emner vil inkludere det teoretiske rammeverket som trengs for alle planer, ulike aktiviteter som kan brukes under øktene, og hvordan man reduserer risikoen gjennom riktig planlegging. Kurset gir deltakerne muligheten til å planlegge faktiske økter og gjennomføre dem gjennom undervisnings økter.

Deltakerne vil ikke bare lære hvordan de skal planlegge brytetrening, men vil også utvikle planer for styrke- og kondisjonstrening. Kurset vil også diskutere og gi eksempler på de 7 grunnleggende ferdighetene innen bryting og hvordan disse kan implementeres i treningsøktene.

Kurset vil også se på andre treningsrelaterte temaer. Et område som vil bli diskutert er vektstyring, den riktige prosessen for vektreduksjon, og viktigheten av en sunt kosthold. Et annet tema vil inkludere en introduksjon til den mentale treningen av utøverne. For å få brytere til å blomstre og utvikle seg som individer, må trenerne gi riktig opplæring i vekstmentalitet.

Varighet av kursene
Standard varigheten av hvert av UWW-tekniske kurs for trenere er 5 dager, med ca. 7 timers undervisning per dag.
Avhengig av nivået til de deltakende trenerne, kan denne tidsrammen justeres.

Evaluering & Vurdering
Hvert kurs vil inkludere flere evalueringer og vurderinger for å hjelpe til med å sikre at deltakerne lærer og beholder hovedkonseptene i hvert kurs. Først vil coach og deltakere gi tilbakemelding under hver av øktene. Deretter vil deltakerne demonstrere forståelsen sin for anvendelsen av de viktigste læringspunktene gjennom undervisnings økter. Under disse øktene vil coachen evaluere hver deltaker og gi konstruktiv tilbakemelding for å sikre fremgangen til hver trener.