Gå til innholdet

Flott innsats av Daniella Beky på U17 VM i Jordan

Daniella var eneste norske deltaker på U17VM som gikk av stabelen i Amman, Jordan fra 19 – 25. august.

Daniella tok en sterk seier på fall i første kamp mot Diana Rybchenko fra AIN. Daniella fikk en smell i en finger i første kamp, som var med på å prege henne noe i kvartfinalen. I kvartfinalen møtte hun en sterk motstander fra KAZ. Daniella fikk en god start på kampen og gikk først opp i ledelsen, men motstanderen jobbet på og kampen endte med 8-2 seier til KAZ. Dessverre ble det et knepent tap i semi-finalen for KAZ mot IND og derav ingen re-kval for Daniella. Til informasjon tok IND et overbevisende gull i denne vektklassen på U17 VM.

Daniella reiste til Jordan sammen med far Mohammed Beky og bror Leokim Beky. Delegasjonen rapporterer at oppholdet i Jordan var en flott opplevelse både sportslig og organisatorisk. God service, uproblematisk transport og gode fasiliteter på både bosted, treningshall og arena. I tillegg ble det knyttet gode kontakter med utøvere og delegasjoner fra blant annet Kina og Hellas, samt med laget fra Azerbadsjan som Daniella var på treningsleir med i oppkjøringen til VM.

Denne erfaringen gir stor motivasjon til å fortsette den daglige treningen for å utvikle seg teknisk, taktisk og fysiske i perioden fremover. Vi gleder oss til fortsettelsen!