Gå til innholdet
I helgen ble det for første gang gjennomført en parasamling for bryting og boksing i Norge, og arrangementet ble en stor suksess. Bryte- og bokseklubber fra ulike deler i Norge, samt en utøver fra Sverige, deltok på en dag fylt av treningsøkter og muligheter til å danne bekjentskap på tvers.

Lørdag 28. september markerte datoen for den første parasamlingen med Norges Bryteforbund og Norges Bokseforbund. Totalt var vi en flott gjeng på 40 personer bestående av utøvere, trenere og foresatte/ledsagere. Dagen inneholdt to intensive treningsøkter på Norges Idrettshøgskole, ledet av hovedtrenere fra Sportsklubben av 1909, som startet med en felles oppvarming før treningene fortsatte separat for bryting og boksing. Mellom treningsøktene samlet deltakerne seg igjen til en felles lunsj, hvor erfaringer ble utvekslet og nye vennskap ble dannet. Senere samme dag, ble parasamlingen avsluttet med en festmiddag for å feire gleden og fellesskapet vi opplevde gjennom samlingen.

Ekstra gledelig var det også at UWW tok seg tid til å besøke samlingen for å hente inspirasjon til internasjonal utvikling av parabryting.

Vi ønsker å takke alle utøvere, trenere og ledsagere for en fantastisk helg, og håper vi ser dere på fremtidige arrangement!

Trykk på et bilde eller bla i galleriet under for å se bilder fra parasamlingen:

Foto: Kai Chen/Chen Media

 

 

Har dere noen spørsmål rundt samlingen eller paraidrett? Ta kontakt med vår parakonsulent, Emilie Kristiansen, via tlf. +47 478 10 904 eller e-post emilie.kristiansen(a)nif.idrett.no

*Samlingen var en del av prosjektet «Oppstartsgrupper parabryting og paraboksing», og er støttet av NIFs Krafttak for mangfold og inkludering