Gå til innholdet

Treningsspesialisten Mobech og NBF har inngått et  samarbeid hvor Mobech blir NBFs leverandør av treningsutstyr og brytesko. Avtalen sikrer at klubber kan kjøpe treningsutstyr til rabaterte priser hos Mobech.

-Nettbutikk og butikklokaler i Oslo

Mobech holder til på Bryn i flotte lokaler, og med nye eiere har de også valgt å satse mer på bryting. Både gjennom å selge Asics brytesko, og ved å legge til rette for brytespesifikt treningsutstyr i ”brytehjørnet” i butikken og med egen bryteavdeling på hjemmesiden.

-Et brytesamarbeid

Mobech fikk tidligere i år nye eiere, Nils Tveter har gått inn på eiersiden i Mobech sammen med vår egen Stig-Andre Berge. ”Samarbeidet med NBF er helt naturlig for oss med tanke på mitt lange engasjement som sponsor og samarbeidspartner med Stig-Andre i hans Team Berge med Ennte. Når Stig-Andre og jeg har tatt vårt samarbeid til et nytt nivå gjennom Mobech så vi begge det som naturlig å inngå samarbeid med bryteforbundet”, sier Nils Tveter.

”Jeg er stolt og glad for at mitt samarbeid med Nils har gitt meg denne muligheten til å bidra inn mot forbundet, klubbene og landslaget”, sier Stig-Andre Berge.

-Treningsutstyr til klubber

Avtalen gir alle klubbene mulighet til å kjøpe treningsutstyr til gode priser i nettbutikken eller i butikken på Bryn. Mobech har et stort utvalg av treningsapparater, frivekter og kan tilby alt av utstyr som klubbene trenger i sine treningsrom. I tillegg jobber Mobech med å ta inn mer brytespesifikt treningsutstyr som dukker, bulgarske bagger osv. De fører også Asics brytesko, og kommer til å ha sko tilgjengelig for rask levering til alle utøvere i Norge.

-Sko til landslaget

Gjennom avtalen vil også våre seniorlandslagsutøvere få tilgang på Asics brytesko. ”Vi er glad for at vi gjennom samarbeidet med Mobech kan tilby våre utøvere seniorutøvere brytesko fra Asics. Dette vil hjelpe våre utøvere til å ha bra utstyr, og vil gjøre at utøverne slipper å bruke egne midler på utstyr”, sier Jacob Haug

Sjekk ut Mobech sin nettbutikk Mobech.no eller ta turen innom i butikken som du finner i Nils Hansens Vei 7 i Oslo.