Gå til innholdet

Jacob Haug ble ansatt som sportssjef i Norges Bryteforbund 1. oktober 2017, men etter 3,5 år i jobben takker han av etter årets sesong.

  • Det har vært en veldig spennende periode i en givende stilling. Det er selvsagt synd at vi ikke ble enige om veien videre, og det går på helheten i stillingen, men det er ikke noe dramatikk som ligger bak avgangen og vi skilles som venner, sier Haug.

Haug har vært ansvarlig for alt det sportslige i bryteforbundet, og generalsekretær Morten Sandnæs syns det er trist at han gir seg.

  • Vi er naturligvis lei oss for at Jacob takker av, men vi har hatt veldig god nytte av han i de årene han har vært i bryteforbundet. Jeg vil benytte anledningen til å takke for jobben han har gjort, og ønsker han lykke til videre i karrieren, sier Sandnæs.