Gå til innholdet
I begynnelsen av mars sendte vi ut informasjon om forbundstinget 2022 og vi velger nå å sende ut en liten påminnelse. Mange ønsker å benytte samme hotell for deltagere til forbundstinget og for deltagere på LM12/NM15. Se informasjon under om frister etc.
Forbundstinget er det viktigste møtepunktet i vår organisasjon. Dette arrangeres fysisk 19 juni på Idrettens hus Ullevål Stadion. Dette er dagen etter LM12 og NM 15 på Lambertseter.

Hotell for helgen er Thon Hotell Ullevål. Bruk denne linken for å bestille rom https://www.thonhotels.no/event/norges-bryteforbund/

60 rom er holdt av og alle rom som ikke er blitt booket innen 01.05.22, vil bli frigitt fra reservasjonen.

Forbundstinget 2022 er den viktigste møteplassen for å kunne påvirke kursen i norsk bryting. Forbundstinget er NBFs høyeste myndighet og legger føringer for økonomiske disposisjoner og satsingsområder de neste årene.

Det er etablert en egen side på bryting.no for forbundstinget:

KLIKK HER

Her publiseres relevant informasjon og dokumenter fortløpende. Vi vurderer å streame forbundstinget. Mer informasjon om hvor du finner streamen, blir publisert senere.


 

Forslag som ønskes tatt opp på tinget må være styret i hende senest 22. mai 2022 jfr. NBFs lov § 14 (2).  og skal inneholde lov-/reglementstekst, forslag til ny lov-/reglementstekst og begrunnelse. Forslag sendes til bryteforbundet@nif.idrett.no

Saksdokumenter til tinget sendes ut og legges ut på temasiden senest 5 juni 2022.