Gå til innholdet

7-9 oktober er helgen for årets kickoff og ledersamling.

Vi kommer til å ha samlingen på Ullevål stadion og vil benytte Thon Hotell Ullevål til overnatting.

Bankett vil foregå i lokalet som heter Panorama Ullevål. Et flott lokale inne på stadion. Det er plass til maksimalt 250 personer på banketten og vi vil igjen ha underholdning og ikke minst forskjellige kåringer/priser. Ser ut som vi får til et særdeles spennende program på årets samling. Påmelding til banketten og deltagelse og informasjon samling/kurs kommer i august. Det viktige nå er booking av rom.

Vi har fått holdt av 80 rom til 22 august. Etter dette vil rommene frigis. Den enkelte klubb eller deltager må selv booke rom. Pris for enkeltrom per natt er kr 1.195 inkl frokost og kr 1.395 for dobbeltrom inkl frokost. Reservasjonsnr 29913304 må benyttes når dere booker.

Benytter samtidig anledningen til å ønske alle en riktig god sommer.