Gå til innholdet

Sjekk ut sesong 2 av dokumentaren «Hodet i klemme» på NRK TV og NRK 1.

«Hodet i klemme» ble en av fjorårets store seriesnakkiser og vant Gullruten for beste karakterdrevne dokumentar.

Nå er en ny sesong ute og seerne kan følge Fritz, Stig-André og utøverne. I serien følger vi livet på og utenfor matta, og trenere og utøvere byr på seg selv og sterke, sårbare historier.

Regissør er Kim Peder Rismyhr i NRK Sport.

– I første sesong klarte vi å vise at bryting er mer enn bare kampene på matta, mer enn begrep som «hodet i klemme» og «fallseier». Seerne har blitt kjent med unge jenter og gutter som har store drømmer, men kanskje like store utfordringer. Vi har gitt publikum innblikk i hvordan det er bak fasaden, bak resultater og glansa oppslag. Nå tar vi med oss det beste fra sesong 1 og satser på å ha enda mer fokus på livene til bryterne utenfor brytematta, med de nære og personlige temaene som alle mennesker kan kjenne seg igjen i, sier Rismyhr.