Gå til innholdet

Det er nå mange som snart tar seg en velfortjent sommerferie, men først en viktig helg og uke på Lambertseter fra førstkommende helg.

Før vi tar ferie er det greit å få holdt av helgen 25-27 august til ledersamling og kickoff. Her har vi jobbet lenge med å finne møtelokaler og hotellrom til fornuftige priser. Dette har vært vanskelig og vi har derfor landet på følgende:

  • Møtet/samlingen vil foregå på Ullevål stadion i idrettsforbundets møtelokaler
  • Vi har første møte 18.00 – 20.00 på fredag. Da vil vi ha en gjennomgang av status NBF med mulighet for spørsmål.
  • Lørdag har vi møter fra 09.00 – 17.00.
  • Bankett lørdag kl 19.30 –
  • Søndag møter fra 1000- lunsj

Innhold lørdag og søndag vil være variert. En del vil handle om sport og utvikling (sportssjef og flere av våre landslagstrenere vil være tilstede), noe vil handle om dommerutvikling og organisering, vi vil komme innom antidoping, våre paraprosjekter og ikke minst en litt større bolk om hvordan vi skal utvikle NBF og klubbene i neste planperiode (til 2028).

Denne gangen har vi ikke klart å få opp et godt nok alternativ på overnatting til en fornuftig pris og har derfor valgt en løsning hvor hver enkelt selv ordner seg overnatting. De som kommer tilreisende vil kunne søke NBF om delvis refusjon av kostnader til overnatting og reise. Sum en får refundert vil avhenge av antall refusjonssøknader. NBF ordner en enkel lunsj både lørdag og søndag.

Vi oppfordrer klubbene til å sende flere deltagere og da helst av begge kjønn og om mulig med spredning av alder.

Alt er ikke klart rundt banketten på lørdag kveld og vi kommer derfor tilbake til den og også informasjon rundt nominering til priser etc som skal deles ut.

Påmelding til kickoff gjøres ved å sende epost til Morten.sandnaes@nif.idrett.no