Gå til innholdet

 https://bryting.no/brytegrener/bryting/terminliste-kalender/ ligger terminliste for 2024 med stevner som er lagt inn i Isonen. På denne siden ligger også aktivitetslisten for 2024. Vi ser at flere tradisjonelle norske stevner ikke er meldt inn for 2024. De vil bli lagt inn fortløpende, når vi får beskjed om dette.

Forbundet skal, innen 1. februar, bestemme dager for krets – og nasjonale mesterskap påfølgende kalender år (2025). I tillegg også opplyse om datoer for viktige nasjonale og internasjonale stevner/mesterskap. Dette betyr at vi må be våre klubber om å melde inn sine stevner i 2025 og ikke minst søke om å være arrangør av NM. Dette inkluderer LM12 og NM15, ungdom og junior og senior NM i bryting, men også NM i Sumo, Sandbryting og Håndbak (de tre siste arrangerer for alle aldersgrupper samlet).

Vi ber nå om at søknader om å få arrangere NM i 2025 leveres senest 25 januar 2024. Datoer for mesterskapene er ikke satt og vil måtte gjøres i samarbeid med klubbene som tildeles mesterskapene og ut fra internasjonal kalender. Vi ber samtidig om at klubbarrangementer meldes inn til samme dato.