Gå til innholdet
Norges Bryteforbund og Nordic Blu inviterer barn og unge med utviklingshemming til en morsom bryteøkt med Stig-Andrè Berge og våre landslagsutøvere for å rocke sokkene sammen.

I år som i fjor, ønsker Norges Bryteforbund og Nordic Blu å markere Rockesokk og Verdensdagen for Downs syndrom. Alle mennesker skal ha like muligheter til å oppleve idrettsglede og mestringsfølelse. På brytematta er det plass til alle!

Torsdag 21.03 arrangerer vi en Rockesokk-markering hvor vi inviterer barn og unge med utviklingshemming til en morsom bryteøkt sammen med Stig-Andrè Berge og noen av våre landslagsutøvere for å rocke sokkene sammen. Avslutningsvis vil det bli enkel servering.

Dato: Torsdag 21.03.24 kl. 18:30
Sted: Bjølsenhallen (Moldegata 7, 0445 Oslo)
Påmelding: Trykk her 

Vi minner også alle våre medlemmer, trenere og idrettslag om å ta på seg ulike sokker og rocke sokkene torsdag 21. mars. Med ulike sokker står du på for å løfte mangfoldet og knuse fordommer. Les mer om Rockesokk og Verdensdagen for Downs syndrom her.

Har du noen spørsmål om arrangementet eller parabryting? Ta kontakt med vår parakonsulent på emilie.kristiansen@nif.idrett.no eller +47 478 10 904.

 

Se film og les om fjorårets markering her: Bryteglede på Rockesokk-markering