Gå til innholdet
Ønsker dere å lære mer om inkludering i idrettslaget og hvordan dere kan arbeide målrettet med å skape et tilbud for flere? Da er kurset «Innføring i paraidretten» midt i blinken!

Kurset skal gi personer i styret, trenere og andre ressurspersoner i idrettslaget en innføring om idrett for mennesker med funksjonsnedsettelser og hvordan idrettslaget kan arbeide for å inkludere målgruppen. Kurset gjennomføres digitalt 20. juni og er gratis. Meld deg på her: Innføring i paraidretten 

 

Velkommen til kurs

Kurset «Innføring i paraidretten» er et 2-timers digitalt kurs som tar for seg hva paraidrett er, inkludering av personer med funksjonsnedsettelse i idrettslaget, idrettslagets og trenerens rolle, samt refleksjonsspørsmål og diskusjon. Kurset krever ingen forkunnskaper, og er relevant for både idrettslag som har eller skal starte med paraidrett.

 

Praktisk informasjon

Tid: 20. juni 2024 kl. 18:00-20:00

Sted: Digitalt over Teams (møtelenke sendes ut dagen i forkant til påmeldte)

Påmelding: Innføring i paraidretten

På-/avmeldingsfrist: 18. juni 2024 kl. 18:00

Pris: Gratis

Har du innspill eller ønsker til kurs om paraidrett? Ta gjerne kontakt!

Kontaktperson: Emilie Kristiansen via emilie.kristiansen(a)nif.idrett.no