Gå til innholdet

Det er nå mange som snart tar seg en velfortjent sommerferie.

Før vi tar ferie er det greit å få holdt av helgen 6-8 september til ledersamling og kickoff.

  • Møtet/samlingen vil foregå på Ullevål stadion i idrettsforbundets møtelokaler
  • Vi har første møte 18.00 – 20.00 på fredag. Da vil vi ha en gjennomgang av status NBF med mulighet for spørsmål.
  • Lørdag har vi møter fra 09.00 – 17.00.
  • Bankett lørdag kl 19.30 – (egenandel kr 400)
  • Søndag møter fra 1000- lunsj

Innhold lørdag og søndag vil være variert. En del vil handle om sport og utvikling (sportssjef og flere av våre landslagstrenere vil være tilstede). Mye vil handle om klubbutvikling og organisering, Vi vil også komme innom antidoping og våre paraprosjekter.

Påmelding senest 25 august og påmelding gjøres via denne linken ps://surveys.enalyzer.com?pid=h8d2smus

Vi har holdt av en del rom på Thon Ullevål til 15 august. Benytt følgende lenke/bookingkode https://www.thonhotels.no/event/norges-bryteforbund-/

De som kommer tilreisende vil kunne søke NBF om delvis refusjon av kostnader til overnatting og reise. Sum en får refundert vil avhenge av antall refusjonssøknader. NBF ordner en enkel lunsj både lørdag og søndag.

Vi ønsker også begrunnede forslag til årets trener, årets arrangement årets ildsjel og årets inkluderingspris. Dette må vi ha innen onsdag 21 august kl 16.00. Send forslag til morten.sandnaes@nif.idrett.no

Årets Ildsjel
Tildeles en person uansett posisjon i klubben, som har gjort en betydelig innsats for sin klubb og nærmiljø. Prisen skal være en inspirasjon, en takk og anerkjennelse til en person som har vist et stort engasjement og innsats. NB: Husk navn og begrunnelse.

Årets Trenerentusiast
Ikke alle trenere er like profilerte nasjonalt, men mange legger likevel ned en betydelig innsats som er helt avgjørende for bryting lokalt. Disse hedres under kategorien «Årets Trener». NB: Husk navn og begrunnelse

Årets Inkluderingspris
Tildeles en klubb eller en person som har vist en betydelig innsats innenfor inkludering. Dette kan blant annet være med inkludering av parautøvere, inkludering av personer med flerkulturell bakgrunn og jentesatsing. NB: Husk navn og begrunnelse

Vi oppfordrer klubbene til å sende flere deltagere og da helst av begge kjønn og om mulig med spredning av alder.